11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Black Friday, Black November la Pasha Men’s Wear!

Indiferent că ești adeptul stilului casual sau în garderoba ta primează ținutele business, costumul bărbătesc se adaptează oricarui tip de eveniment și cerințe. Pasha Men’s Wear chiar se pricepe să îmbrace bărbați bine și să personalizeze fiecare ținută! Acum e Black Friday la Pasha și au reduceri de până la 50%!

Pasha Men’s Wear îmbracă de 27 de ani bărbați din toată țara, iar dacă sunteți în căutarea cuiva care să știe, să înțeleagă exact ceea ce vă doriți trebuie să știți că la Pasha Men’s Wear a început Black Friday, cu super promoții!

În colecțiile cu stocuri permanent înnoite, adaptate ultimelor trenduri, veți găsi de la costume din stofe fine, prețioase, până la cele făcute din stofă din lână 100% sau din fibre naturale.

Acum, la Pasha Men’s Wear din Bistrița, costumul pe care îl dorești de mult, dar ai ezitat să îl cumperi, îl poți lua cu reducere! Colecțiile sunt reduse cu până la 50%!

50% reducere la toată gama de costume de ceremonie

40% reducere la pantofi, accesorii, costume business/casual și cămăși

În plus, la colecția toamnă – iarnă 2020, paltoane, geci sau costume iți alegi un cadou: un pulover, o cămașă sau o eșarfa!

Nici magazinul Pasha Discount nu se lasă mai prejos, totul fiind redus cu 50%!

Reducerile sunt valabile în limita stocului disponibil, în perioada 13 – 31 noiembrie 2020!

Pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță, cei de la Pasha s-au pregătit să vă întâmpine în siguranță, au luat toate măsurile pentru a preveni riscurile, iar magazinul este igienizat periodic.

Pentru a profita de super oferta Pasha Men’s Wear puteți da o fugă la magazinele din:

  • Bistrița – Piața Unirii, nr. 5
  • Târgu Mureş – Piața Victoriei, nr. 34

De ce să alegi Pasha Men’s Wear?

  • Peste 1000 de miri au îmbrăcat costumele marca Pasha Men’s Wear
  • Găsești cea mai mare diversitate, sute de modele de costume pentru toate gusturile și buzunarele
  • Toate ajustările se fac în atelierele proprii
  • Îți găsești toată ținuta într-un singur loc, economisind timp
  • Costumele Pasha Men’s Wear sunt confecționate din cele mai bune stofe din lume, cu țesături fine și tipare construite să avantajeze fiecare client, indiferent de conformație
  • Consultații vă stau la dispoziție cu sfaturi despre asortarea și modul de purtare a ținutelor în funcție de ocazie și stilul personal

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: