0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

Tânără din Chiuza, dată dispărută de soț. Aceasta a plecat de acasă! UPDATE- a fost găsită

O tânără de 22 de ani a plecat de acasă. Femeia a fost dată dispărută chiar de către soț, când a realizat că tânăra nu se mai întoarce. Se pare că tânăra nu și-a luat cu ea nici măcar telefonul și nu poate fi contactată.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o tânără de 22 de ani care a plecat ieri de acasă din localitatea Chiuza și nu s-a mai întors.

Aceasta a fost dată dispărută de către soț, care nu mai poate să ia legătura cu ea. Se pare că tânăra nu are asupra sa nici telefonul mobil.

„Semnalmentele tinerei: înălţime 1,55-1,60 m, aproximativ 55 de kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten, lung. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, precizează reprezentanții IPJ BN.

 

UPDATE 16.10.2020

”Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat-o pe femeie ieri, pe raza localității Moruț. A fost anunțată familia, iar măsura căutării la nivel național a fost revocată. Vă mulțumim pentru ajutor!” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...