-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Tânărul acuzat de furt, de autoritățile austriece, nu e la prima abatere. Cine e și ce pretenții are

Un tânăr de 24 de ani din Feldru a fost căutat de polițiști, la nivel european, mai bine de o lună. Acesta a fost acuzat de autoritățile austriece într-un dosar de furt prin efracție. Tânărul a mai fost închis, în Austria. De această dată, acesta are o dorință în fața instanțelor.

Joi, polițiștii bistrițeni au identificat un tânăr, de 24 de ani, din Feldru, căutat de polițiștii din întreaga Europă. Acesta a fost acuzat de autoritățile austriece de furt prin efracție.

Mai multe puteți citi AICI.

Tânărul este Emiluț G. V. și stă „pe granița” dintre Ilva Mică și Feldru. Acesta provine dintr-o familie numeroasă, de oameni gospodari. Se pare că el ar fi „oaia neagră” a familiei.

Tânărul ar fi plecat acum ani buni în Austria, unde a lucrat în construcții.

Mai mult, aceasta nu ar fi prima neînțelegere cu autoritățile austriece, ci, conform unor surse Bistrițeanul.ro, Emiluț a mai fost închis pentru constituire de grup infracțional.

Acum era venit în țară, unde împreună cu prietena lui, dorea să își întemeieze o familie.

Joi, Emiluț a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj care a dispus reținerea pentru 24 de ore. Vineri a fost prezentat Curții de Apel Cluj.

Admite cererea formulată de autorităţile judiciare din Austria cu privire la executarea mandatului european de arestare cu privire la persoana solicitată V.E.G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt prin efracţie şi tentativă la furt prin efracţie”, se arată pe site-ul Curții de Apel Cluj.

Tânărul va sta în arestul poliției timp de maxim 30 de zile, interval în care va fi predat autorităților judiciare din Austria.

După ce va fi predat autorităților austriece și va fi judecat, tânărul dorește să-și execute pedeapsa în România.

Cetăţeanul român este predat cu condiţia ca, în cazul în care, după rejudecarea cauzei, se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate faţă de acesta, să fie transferat în România pentru executarea pedepsei”, se arată în același comunicat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...