21.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 10, 2025

VIDEO Taverna Dogarilor, primul restaurant care folosește materie primă exclusiv din Bistrița-Năsăud. Cu ce preparate ne așteaptă:

Taverna Dogarilor face primul pas în susținerea producătorilor locali și refuză să mai folosească materie primă de la mai mult de 100 de kilometri de Bistrița. În acest sens, localul pregătește și o ajustare a meniului:

Taverna Dogarilor este primul restaurant din Bistrița care își propune să folosească doar materie primă locală în preparatele sale. Asta înseamnă o rebrand-uire și o regândire a întregului meniul și a prezentării sale.

Potrivit Honoriei Rațiu, managerul localului, materia primă folosită în bucătărie va fi adusă de la maxim 100 de kilometri de Bistrița. Aceasta spune că a găsit o foarte mare deschidere la producătorii locali, iar acum se pun la punct ultimele detalii logistice care să asigure o livrare mai rapidă a materiei prime.

„Ca noutate, Taverna Dogarilor începe o rebrand-uire, bazată pe produsele producătorilor noștri locali. Produsele lor se vor regăsi în preparatele noastre, în proporție de cât de mult putem noi să asimilăm de pe toată piața, ca produse, ca diversitate, ca și continuitate. În meniul nostru veți regăsi doar produse pe bază de preparate bio, de la producătorii noștri locali”, a declarat Honoria Rațiu, pentru Bistrițeanul.ro.

De exemplu, printre noile preparate care vă vor surprinde aici se numără „Platoul Dogarului”, realizat din produse semipreparate, cu brânzeturi, mezeluri autohtone, legume, de la producătorii locali, dar și o tocăniță specială din urechi de porc.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO Năsăud angajează facturist și Controlor Calitate, Grand Hotel COROANA caută ospătar(ă)

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar STEWO Năsăud caută facturist Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la BCVO Logistics, unde este nevoie de planificatori transport, dar și la Sergiana, IPROEB, GB Instaplan, Polimed, TeraSteel.  Oferta completă, mai jos:

Cele mai noi modele Škoda vin la Bistrița, la Caravana Škoda 2025

Caravana Škoda 2025: În 27 și 28 septembrie, parcarea Bistrița Retail Park (lângă Selgros) se va transforma într-un adevărat showroom în aer liber, unde pasionații de mașini și familiile bistrițene sunt invitați să descopere cele mai noi modele Škoda, să participe la test drive-uri și să se bucure de surprize, concursuri și premii atractive.

NOI locuri de muncă, disponibile la Grand Hotel Coroana, Fan Courier, BCVO Logistic, TeraSteel

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar Crama JELNA  caută ospătar & barman care știu să pună vibe-ul în pahar și povestea pe masă. BCVO Logistics caută planificatori transport. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Polimed, TeraSteel, Sergiana și IPROEB. Oferta completă, mai jos: