22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Tenis de masă: Ioana Sîngerozan, locul 2 la WTT Youth Contender

Ioana Sîngeorzan a urcat pe podiumul WTT Youth Contender, Otocec din Slovenia, competiția de tenis de masă care a început în 30 august și continuă până în 5 septembrie.

Sportiva legitimată la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat grupa, iar apoi a învins, de pe tabloul principal, sportive din India 3-0, Slovacia 3-0, Polonia 3-1 și China Taipei 3-1. În finală a fost învinsă de o jucătoare din China Taipei cu scorul de 3-1.

A fost prima finală pe care a jucat-o la categoria simplu.

Ioana va concura zilele următoare la WTT Youth Varazdin din Croația.

„A fost un concurs greu deoarce au fost multe jucătoare din Asia, dar mă bucur că am reușit să joc la un nivel înalt și să câștig meciuri importante. Este prima mea finală la simplu la un contender de juniori și deși nu am câștigat-o, sunt fericită pentru evoluția mea.”, a spus sportiva după participarea la competiție.

„Ne bucurăm pentru acest rezultat doar astăzi și mâine, pentru că de sâmbătă începe o noua competiție pentru Ioana unde sperăm să repete același joc bun și solid”, a spus antrenorul Ioanei Sîngeorzan, Alex Dincă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.