16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Tenis de masă: Ioana Sîngerozan, locul 2 la WTT Youth Contender

Ioana Sîngeorzan a urcat pe podiumul WTT Youth Contender, Otocec din Slovenia, competiția de tenis de masă care a început în 30 august și continuă până în 5 septembrie.

Sportiva legitimată la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat grupa, iar apoi a învins, de pe tabloul principal, sportive din India 3-0, Slovacia 3-0, Polonia 3-1 și China Taipei 3-1. În finală a fost învinsă de o jucătoare din China Taipei cu scorul de 3-1.

A fost prima finală pe care a jucat-o la categoria simplu.

Ioana va concura zilele următoare la WTT Youth Varazdin din Croația.

„A fost un concurs greu deoarce au fost multe jucătoare din Asia, dar mă bucur că am reușit să joc la un nivel înalt și să câștig meciuri importante. Este prima mea finală la simplu la un contender de juniori și deși nu am câștigat-o, sunt fericită pentru evoluția mea.”, a spus sportiva după participarea la competiție.

„Ne bucurăm pentru acest rezultat doar astăzi și mâine, pentru că de sâmbătă începe o noua competiție pentru Ioana unde sperăm să repete același joc bun și solid”, a spus antrenorul Ioanei Sîngeorzan, Alex Dincă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.