14.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

SURSE: Teo Cioarbă, directorul Direcției Economice din Consiliul Județean, noul prefect!

Partidul Social Democrat votează noul prefect al județului Bistrița-Năsăud. Se pare că locul Micăi Oprea va fi luat de Teo Cioarbă, directorul Direcției Economice din cadrul Consiliului Județean.

În doar două zile, Mica Oprea va trebui să părăsească Instituția Prefectului, după ce la mijlocul acestei luni și-a dat demisia din funcția de prefect. Imediat după, aceasta a intrat în concediu, atribuțiile fiindu-i preluate de subprefectul Ioan Zăgrean  până la numirea noului prefect.

Astăzi, PSD Bistrița-Năsăud decide cine îi va lua locul Micăi Oprea în Instituția Prefectului. Surse Bistrițeanul.ro spun că este vorba despre Teo Cioarbă, directorul Direcției Economice din cadrul Consiliului Județean.

Se pare că președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a ales să își „sacrifice” unul dintre oamenii de bază din instituție. Asta deși în discuție au mai fost luate fosta consilieră Ștefania Stere și Monica Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Mai puteți citi:

Mica Oprea își dă demisia! În 1 februarie părăsește Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

Prefectul Mica Oprea către o angajată: „Nu eu ți-am dat cancerul! Nu-ți semnez nicio adeverință”

Prefectul Mica Oprea s-a ales cu plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Angajații amenință cu greva !

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. ma mir ca asta are ceva putere politica
  si daca nu are atunci DE CE NU UNITI CJ CU PREFECTURA SA AVETI UN SINGUR BIROU SI UN SINGUR SALARIU DOMNILOR POLITICIENI?

 2. daca acest domn a lucrat a 9 ani in consiliul judetean pe un post economic si dintr-odata a fost numit prefect, adica functie politica, inseamna ca ASTA A FOST ANGAJAT POLITIC IN CONSILIUL JUDETEAN SI TOtI ANGAJATII DE ACOLO, DIN CJ FAC POLITICA…
  (…)
  peste tot politic
  si prostii merg in 3 schimburi , platesc impozite pentru cine….PENTRU POLITICul in costum !!!!

  • Veste bună pentru dumneavoastră, stimate cetățean este că, postul de director economic al Consiliului Județean este „liber”. Dacă aveți studiile necesare și experiență în domeniu, vă puteți înscrie la concurs. E ușor să blamezi când nici nu știi măcar puțină gramatică.

   • Sa inteleg ca nu ai inteles. Interesant. Nu voi aplica ptr acea functie ca vreau sa fiu liber si nu accept sefi mai slabi ca mine!
    Altii, poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...