11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Cine este Teo Cioarbă, noul prefect al județului Bistrița-Năsăud

Noul prefect al județului Bistrița-Năsăud este Teo Cioarbă, unul dintre oamenii de bază din Consiliul Județean. Acesta conduce de 9 ani Direcția Economică a Consiliului Județean.

Locul Micăi Oprea va fi luat începând cu luna februarie de Teo Cioarbă, care lucrează în administrație de aproape 10 ani. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici:

SURSE: Teo Cioarbă, directorul Direcției Economice din Consiliul Județean, noul prefect!

De 9 ani acesta conduce Direcția Economică a Consiliului Județean. Până atunci, Teo Cioarbă a fost consilier superior în cadrul aceleiași instituții, iar anterior a activat în mediul privat.  Acesta a devenit în scurt timp unul dintre oamenii de bază din Consiliul Județean.

Prezență discretă, Teo Cioarbă este licențiat în Economie, specializare management. Are 43 de ani, este căsătorit și are doi băieți.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

    • Doamne ajută! Speranța încă nu a murit la Bistrița, pentru că bistrițenii sunt oameni destoinici, speciali. Vrem să credem că acest om dintre bistrițeni, este ceea ce judetul nostru are nevoie. Să fie binecuvântat!!

  1. Vâna de aia au avut și Baselu și Năstase. De aia îți trebe? Mai bine minte și cunoaștere, decât vâna…. Nu ești satul de proști perseverenți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...