6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Cine este Teo Cioarbă, noul prefect al județului Bistrița-Năsăud

Noul prefect al județului Bistrița-Năsăud este Teo Cioarbă, unul dintre oamenii de bază din Consiliul Județean. Acesta conduce de 9 ani Direcția Economică a Consiliului Județean.

Locul Micăi Oprea va fi luat începând cu luna februarie de Teo Cioarbă, care lucrează în administrație de aproape 10 ani. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici:

SURSE: Teo Cioarbă, directorul Direcției Economice din Consiliul Județean, noul prefect!

De 9 ani acesta conduce Direcția Economică a Consiliului Județean. Până atunci, Teo Cioarbă a fost consilier superior în cadrul aceleiași instituții, iar anterior a activat în mediul privat.  Acesta a devenit în scurt timp unul dintre oamenii de bază din Consiliul Județean.

Prezență discretă, Teo Cioarbă este licențiat în Economie, specializare management. Are 43 de ani, este căsătorit și are doi băieți.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

    • Doamne ajută! Speranța încă nu a murit la Bistrița, pentru că bistrițenii sunt oameni destoinici, speciali. Vrem să credem că acest om dintre bistrițeni, este ceea ce judetul nostru are nevoie. Să fie binecuvântat!!

  1. Vâna de aia au avut și Baselu și Năstase. De aia îți trebe? Mai bine minte și cunoaștere, decât vâna…. Nu ești satul de proști perseverenți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: