10.7 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Testare Covid-19 gratuită, pentru personalul medical din cabinetele medicilor de familie

Personalul medical din cabinetele medicilor de familie va avea parte de testare Covid-19 gratuită. Testele vor fi realizate la laboratorul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, de două ori pe săptămână.

În urma discuțiilor purtate de managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Gabriel Lazany și Dumitru  Niculai, președintele Asociației Profesionale a Medicilor de Familie Bistrița-Năsăud, s-a decis testarea Covid-19 a medicilor și asistenților medicali din cabinetele medicilor de familie din întreg județul.

Testarea va avea loc la laboratorul de biologie moleculară RT PCR a spitalului și va fi gratuită. Finanțarea testelor este asigurată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Medicii și asistenții se vor putea programa telefonic de luni până vineri, între orele 08:00-12:00, la numerele de telefon 0263214390, 0263214391, 0263214392, interior 189.

Probele vor fi recoltate în fiecare marți și joi în incinta spitalului, lângă cortul de triaj, iar rezultatele probelor vor fi comunicate prin e-mail în maxim 48 de ore de la recoltare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: