10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roti: Titus a ajuns în Chile și-a preluat motorul și e gata de…zbor!

Titus Banc, bistrițeanul care și-a propus să străbată America de Sud la „bordul” motocicletei sale a ajuns în Chile și e pregătit de aventură! Aceasta va începe chiar mâine, după ce astăzi a reușit să își recupereze motocicleta trimisă acum mai bine de o lună.

Bistrițeanul Titus Banc a ajuns în Chile, țara din America de Sud unde-și începe aventura. Acesta își propune să străbată, pe motocicletă, America de Sud, în trei luni.

Zilele trecute a ajuns în Santiago de Chile, iar astăzi și-a preluat motocicleta, pe care a trimis-o acum mai bine de o lună, pe vapor. Cum lucrurile s-au mișcat mai repede decât se aștepta la vamă, cu ajutorul unor „ponturi” venite de la gazda sa, va porni în călătoria vieții sale chiar mâine.

În depozitul unde se odihnea motorul său a mai dat de doi olandezi care se pregăteau de o călătorie similară, tot pe moticiletă.

„Sunt foarte nerăbdător, nici nu știu cum să vă spun, sper să fie totul okey. În spatele meu sunt niște tipi din Olanda, și ei își iau motocicletele și fac aproximativ aceeași tură ca mine. Ne-am întâlnit aici”, a precizat Titus Banc, în timp ce își ia motocicleta din depozitul unde a ajuns.

Titus visează de mai bine de doi ani această călătorie, însă abia acum a simțit că este pregătit pentru ea. Acesta a trebuit nu doar să își echipeze motocicleta corespunzător și să adune o sumă importantă de bani, ci și să se pregătească psihic pentru cele 3 luni de…pribegie.

Bistrițeanul.ro îi e alături în această aventură și vă ține la curent cu toate întâmplările și peripețiile sale. Până una alta, puteți susține demersul bistrițeanului AICI.

Mai puteți citi:

Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Aventura lui Titus Banc în America de Sud

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....