VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roti: Titus a ajuns în Chile și-a preluat motorul și e gata de…zbor!

1
2973

Titus Banc, bistrițeanul care și-a propus să străbată America de Sud la „bordul” motocicletei sale a ajuns în Chile și e pregătit de aventură! Aceasta va începe chiar mâine, după ce astăzi a reușit să își recupereze motocicleta trimisă acum mai bine de o lună.

Bistrițeanul Titus Banc a ajuns în Chile, țara din America de Sud unde-și începe aventura. Acesta își propune să străbată, pe motocicletă, America de Sud, în trei luni.

Zilele trecute a ajuns în Santiago de Chile, iar astăzi și-a preluat motocicleta, pe care a trimis-o acum mai bine de o lună, pe vapor. Cum lucrurile s-au mișcat mai repede decât se aștepta la vamă, cu ajutorul unor „ponturi” venite de la gazda sa, va porni în călătoria vieții sale chiar mâine.

În depozitul unde se odihnea motorul său a mai dat de doi olandezi care se pregăteau de o călătorie similară, tot pe moticiletă.

„Sunt foarte nerăbdător, nici nu știu cum să vă spun, sper să fie totul okey. În spatele meu sunt niște tipi din Olanda, și ei își iau motocicletele și fac aproximativ aceeași tură ca mine. Ne-am întâlnit aici”, a precizat Titus Banc, în timp ce își ia motocicleta din depozitul unde a ajuns.

Titus visează de mai bine de doi ani această călătorie, însă abia acum a simțit că este pregătit pentru ea. Acesta a trebuit nu doar să își echipeze motocicleta corespunzător și să adune o sumă importantă de bani, ci și să se pregătească psihic pentru cele 3 luni de…pribegie.

Bistrițeanul.ro îi e alături în această aventură și vă ține la curent cu toate întâmplările și peripețiile sale. Până una alta, puteți susține demersul bistrițeanului AICI.

Mai puteți citi:

Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Aventura lui Titus Banc în America de Sud

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.