VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: O săptămână de aventură – de la hotelul cu găuri din perete la feribotul mult-așteptat

0
1275

Acum o săptămână, Titus Banc pornea în aventura vieții sale: o călătorie pe două roți, în jurul Americii Latine. De ce-a avut parte în ultima săptămână? De cazări cel puțin ciudate și de un preț neașteptat de bun la combustibil: un dolar litrul!

Titus Banc și-a petrecut duminica relaxându-se pe un feribot, care trebuie să-l ducă mai departe, alături de motocicleta sa, care-i va fi companion în această aventură. Este prima dată în ultima săptămână, de când a început aventura, când are timp de social media.

„Până acum nu am avut niciun moment în care să mă decuplez de la activitatea mea zilnică și să reflectez la tot ce a fost până acum și când îmi dau seama că au trecut 7 zile și mă uit pe hartă, zic oarecum zâmbind „Ok, what`s next? Când am plecat din San Antonio îmi pompa inima ca o nebună de emoție, nu-mi venea să cred că sunt aici, iar apoi am greșit drumul cu vreo 20 de km, dar am făcut o pauză și totul a fost perfect”, precizează Titus.

Acesta a avut parte și de cazări mai puțin convenționale, special „aranjate” pentru perioada Covid. Angajații nu intrau în contact direct cu oaspeții, ci le puneau la dispoziție tot ce cereau prin intermediul unei găuri în perete. Garajul era atasat de cameră și tot pe acolo se putea ieși din cameră.

„În „hotelul interesant” în care am stat, am golit toate gențile și am resortat bagajele, renunțând la o parte din haine, evident. Le-am făcut cadou menajerei prin gaura din perete, că altfel nu aveam cum”, povestește călătorul.

Norocul n-a prea ținut cu bistrițeanul, care și-a uitat cardul la hotel și-a fost nevoit să se întoarcă. Noroc că combustibilul e doar un dolar/litru. În cele din urmă a ajuns pe feribotul care l-a purtat spre următoarea aventură.

Bistrițeanul.ro îi e alături în această aventură și vă ține la curent cu toate întâmplările și peripețiile sale. Până una alta, puteți susține demersul bistrițeanului AICI.

Mai puteți citi:

Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Aventura lui Titus Banc în America de Sud

VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roti: Titus a ajuns în Chile și-a preluat motorul și e gata de…zbor!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.