19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

TOP 4 cele mai inovatoare produse cosmetice L’Oreal Paris

Machiajul este cel care pune în valoare frumusețea și feminitatea, cel care desăvârșește întreaga ținută, accentuează atuurile și ascunde imperfecțiunile. Astfel, renumitul brand francez L’Oreal Paris a conceput diverse mijloace cosmetice decorative, datorită cărora a reușit să ajungă unul dintre cele mai îndrăgite branduri și care te vor ajuta să obții cel mai superb și rezistent machiaj.

Produsele L’Oreal Paris sunt comercializate în peste 100 de țări, iar datorită sortimentului bogat, brandul oferă posibilitatea achiziționării lor chiar și online https://makeup.ro/brand/24165/, iar pentru o comoditate și mai mare, acestea vor fi livrate direct la tine acasă. Pentru că gama largă include diverse produse, mai jos îți vom prezenta 4 din cele mai inedite mijloace cosmetice.

1. Fond de ten – L’Oreal Paris Infallible 24h Fresh Wear Foundation

Acest produs dispune de o formulă inovatoare care maschează perfect toate imperfecțiunile tenului, dar care, totodată nu înfundă porii și permite pielii să respire. Fondul de ten are o consistență ușoară și delicată, ce asigură o acoperire ideală chiar după aplicarea unui singur strat. În plus, datorită ingredientelor active incluse în compoziție, produsul protejează pielea de uscare, iar datorită factorului de protecție SPF 30, acesta protejează epiderma de razele solare, prevenind astfel îmbătrânirea prematură. Cosmeticul este disponibil într-o paletă de aproape 30 de culori potrivite pentru fiecare ton al pielii.

2. Fard de pleoape – L’Oreal Paris Berry Much Love Eyeshadow Mega Palette

Paleta dată este conținută din 16 nuanțe puternic pigmentate care permit crearea unui machiaj de zi sau de seară. Fardurile au o textură delicată care se aplică ușor, nu se răspândește și nu se adună în pliurile pleoapelor. De asemenea, vei putea combina nuanțele între ele, obținând un machiaj impecabil ce se va menține ore întregi.

3. Rimel – L’Oreal Paris Unlimited Mascara

Fără aplicarea rimelului, orice machiaj poate fi considerat incomplet, iar pentru a avea gene alungite și voluminoase, L’Oreal Paris a conceput acest rimel. Produsul oferă alungire și volum uimitor chiar și celor mai scurte fire, acoperind perfect genele cu o culoare neagră intensă. Acesta are o perie de silicon, este în formă de con și are perii denși, astfel încât răsucește, îndesește, alungește și separă individual fiecare geană, fără să încarce și să lipească. Rimelul nu se răspândește pe parcursul zilei și oferă o privire seducătoare.

4. Ruj de buze – L’Oreal Paris Color Riche

Cu acest ruj vei avea buze mai senzuale și atractive. Acesta are o textură delicată care acoperă perfect buzele cu o nuanță intensă ce se va menține ore întregi fără a se răspândi. În plus, hidratează intens pielea și previne uscarea acesteia, astfel încât buzele vor deveni mai moi, netede și catifelate. Rujul este ideal atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...