2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Tot răul spre bine: Poliția Locală la Sîngeorz-Băi a dus orașul spre normalitate

Sîngeorz – Băi este un oraș cu numeroase atracții. Până de curând însă, frumusețile îi erau acoperite de… gunoaie. Primarul orașului-stațiune a fost acuzat că a luat o măsură extremă. Însă aceasta a dat roade bune. Sîngeorz – Băi a ajuns la… normalitate.

Sîngeorz – Băi este un oraș mic care beneficiază de numeroase bogății naturale. Numeroasele izvoare vindecătoare de apă minerală, peisaje frumoase și oamenii primitori fac orașul Sîngeorz – Băi o locație pe care nu o poți rata.

Timp de 20 de ani însă, în orașul Sîngeorz – Băi a lipsit ordinea și disciplină. Dar, într-un final, s-a găsit o soluție.

,,În orașul Sîngeorz – Băi a existat o debandadă și o dezordine care nu puteau să aducă plusuri acestui oraș. Astfel am înființat Poliția Locală! Avem doar un singur polițist, pe care îl folosim în toate direcțiile. Plus măsurile de coerciție care trebuie aplicate în cazul celor care nu respectă regulile. Nu este normal ca bălegarul și mizeria să rămână în urma cetățenilor. Timp de 20 de ani în orașul Sîngeorz – Băi cetățenii au fost delăsători, fiecare a făcut ce a vrut. Bălegarul și mizeria au rămas în urma lor pe drum, pe apă etc. Asta probabil pentru că nu exista un stăpân în casă. Ceea ce aplicăm prin Poliția Locală este aprobat în Consiliul Local încă din 2004, cu mici modificări. Eu nu am venit să răstorn lumea, dar uitați, se poate! Sunt multe lucruri de care are încă nevoie orașul acesta, dar se lucrează la proiecte’’,explică primarul orașului, Traian Ogâgău.

Astfel, Poliția Locală a fost o soluție care a făcut ordine și disciplină în orașul SÎngeorz-Băi. Nu a fost o treabă ușoară, a fost dur criticată, însă amenzile care le-au primit cetățenii au dus spre normalitate.

Acesta a fost singurul mod prin care cetățenii au realizat faptul că „normalitatea” nu mai trebuie amânată, ci executată.

Numărul mare de amenzi date de Poliția Locală a dus la ordinea și disciplina care acum domină în orașul Sîngeorz – Băi.

Traian Ogâgău afirmă mândru că, acum, Sîngeorz – Băi este mai curat chiar și decât Bistrița. Iar cei care nu cred, sunt invitați să se convingă.

Nu am fost interesat să cresc bugetul orașului din aceste amenzi. Dar sunt bucuros că lucrurile s-au schimbat și merg spre normalitate”, afirmă mândru primarul Traian Ogâgău.

Gina Bontaș

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.