8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Trafic infernal în Bistrița din cauza lucrărilor de pe Decebal

Bistrița este blocată după ce lucrările de pe Decebal au început să avanseze. Mai mulți bistrițeni se plâng de trafic infernal și cozi de mașini pe toate arterele.

Drumurile rutiere din Bistrița s-au blocat, astăzi, după ce lucrările pe artera Gării – Decebal – A. Mureșanu și Năsăudului au accelerat. Lucrările au avansat până în sensul giratoriu din fața magazinului Winmarkt, iar benzile au fost blocate.

Pe segmentul respectiv de drum lucrează cei de la Dianova, iar lucrările se extind de la intersecția cu Lalelelor până în sensul giratoriu care face legătura dintre Gării și Decebal.

Este recomandată circulația pe rutele ocolitoare publicate și de Primăria Bistrița, însă în aceste condiții, bistrițenii se plâng de trafic îngreunat pe toate străzile.

 

BISTRIȚA: Rute ocolitoare, în urma restricțiilor de circulație de pe Bulevardul Decebal

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.