8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Trafic infernal în Bistrița din cauza lucrărilor de pe Decebal

Bistrița este blocată după ce lucrările de pe Decebal au început să avanseze. Mai mulți bistrițeni se plâng de trafic infernal și cozi de mașini pe toate arterele.

Drumurile rutiere din Bistrița s-au blocat, astăzi, după ce lucrările pe artera Gării – Decebal – A. Mureșanu și Năsăudului au accelerat. Lucrările au avansat până în sensul giratoriu din fața magazinului Winmarkt, iar benzile au fost blocate.

Pe segmentul respectiv de drum lucrează cei de la Dianova, iar lucrările se extind de la intersecția cu Lalelelor până în sensul giratoriu care face legătura dintre Gării și Decebal.

Este recomandată circulația pe rutele ocolitoare publicate și de Primăria Bistrița, însă în aceste condiții, bistrițenii se plâng de trafic îngreunat pe toate străzile.

 

BISTRIȚA: Rute ocolitoare, în urma restricțiilor de circulație de pe Bulevardul Decebal

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: