8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

BISTRIȚA: Rute ocolitoare, în urma restricțiilor de circulație de pe Bulevardul Decebal

De săptămâna viitoare, se introduc restricții de circulație pe bulevardul Decebal. Acestea se datorează execuției unor lucrări pentru obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport public str. Gării – Decebal – Andrei Mureșanu –Năsăudului, mun. Bistrița”. 

La intersecția dintre străzile B-dul Decebal – str. Cuza Vodă și str. Ursului sunt prevăzute lucrări de realizare a unui pasaj pietonal subteran. Pentru acest fapt, Primăria Bistrița aduce la cunoștință cetățenilor următoarele: 

  • Restricționarea circulației pe Bulevardul Decebal, pe zona cuprinsă între intersecția b-dul Decebal cu str. Zimbrului și până la intersecția dintre b-dul Decebal cu str. Crinilor, str. A. Mureșanu și str. Ioan Slavici pe perioada 08 august 2022 – 16 august 2022.
  • Închiderea circulației pe Bulevardul Decebal, pe zona cuprinsă între intersecția b-dul Decebal cu str. Zimbrului și până la intersecția dintre b-dul Decebal cu str. Crinilor, str. A. Mureșanu și str. Ioan Slavici între 16 august 2022 – 31 decembrie 2022.
  • După data de 16 august dirijarea circulației pe noi trasee va fi conform planșei anexate;

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, a transmis primarul Ioan Turc. 

Lucrările de pe axa Gării – Decebal – Năsăudului încep mai repede

Se închide și Bulevardul Decebal! Turc: Vom interveni eșalonat, pe baza unui grafic

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.