21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Tragedie la Feldru: Ionică Pop, dispărut imediat după ce a ajuns în Spania, găsit mort într-un lac din regiunea Granada

Ionică Pop din Feldru a plecat în Spania, la cules de măsline. În ziua când a ajuns a fost văzut, prin apel video, tot lovit. Apoi a fost dat dispărut, iar azi, găsit înecat într-un lac din regiunea Granada.

Un bărbat din Feldru a vrut să ofere un trai mai bun familiei sale, luând calea străinătății. A plecat în 22 noiembrie în Spania, cu un microbuz. Acolo urma să lucreze la cules de măsline.

Ionică Pop și-a sunat soția, în data de 24 noiembrie. Era lovit violent în zona feței. Acesta ar fi susținut că i s-a făcut rău pe microbuz, apoi ar fi făcut o criză de epilepsie și a căzut.

După acest apel telefonic, nu s-a mai putut lua legătura cu el. Familia a început să ceară ajutor pe grupurile de Facebook ale românilor din Spania, și nu numai, în speranța că-l vor găsi.

Astăzi, Ionică Pop a fost găsit în regiunea Granada. Din nefericire, fără viață, într-un lac. Acesta a lăsat în urmă o soție și o fetiță.

Cei apropiați și prietenii apelează la comunitate pentru a ajuta familia îndurerată să repatrieze trupul lui Ionică.

Din păcate vin cu o veste tristă ! În dimineața asta Ionică Pop, dat dispărut de pe data de 24 noiembrie, care a venit la culesul măslinelor, după zile de căutare a fost găsit fără viață. Acesta zăcea într-un lac din apropierea localități Benalua – Granada !

Pentru cei care nu sunteti la curent cu acest caz vă explic !! Ionică Pop (44 ani) localnic al comunei Feldru, a plecat în 22 noiembrie și ajuns în 24 în Benalua Granada. A plecat pentru a câștiga un bănuț la cules de măsline.

Soția lui a vorbit ultima data cu el prin apel video pe data de 24. Din spusele ei lui Ionică, i se făcuse rău pe microbuz. L-a luat o criză ( epilepsie ) a căzut și a dat cu capul și a început să delireze vorbind cu soția!

De atunci nimeni nu a mai dat de el. După multe distribuiri pe diferite grupuri și denuntie de dispariție, azi au primit trista veste! Acasă îl așteaptă soția și o fetiță, care mi-a rupt sufletul când am vorbit cu mama ei. Fetița o întreba : Mami ce este? Este o veste bună sau o veste rea? Am închis apelul și am urlat de durerea ei!!

Vă rog din suflet să punem mână de la mână și să ajutam aceasta familie îndurerată in pragul sărbătorilor! 
Acea fetiță, în loc să aibă un Moș Crăciun cum ar merita, are cea mai tristă veste din viața ei de până acuma!
Am rugat-o pe Docica Pop să meargă la bancă pentru a scoate numărul de cont unde să putem face donații, fiecare după voință și putință!”, a scris Anca Rao pe Facebook.
CONT: RO91 RZBR 0000 0600 2162 6748
Nume: Docia Pop
COD SWIFT: RZBR ROBU
Contul este valabil atât pentru euro cât și pentru lei!
Era un om tare cumsecade! L-am luat o dată la ocazie. El tot mergea în Spania și lucra. Era mai mult pe acolo. Venea acasă, se ocupa de gospodărie, apoi iarăși pleca! Foarte trist!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Grigore Țiolan.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...