Doina Ioana Monda a primit cea mai înaltă distincție a Lions International

0
6195

Doina Ioana Monda, președintele Asociației PRO Familia Bistrița-Năsăud și cunoscută ca o persoană care înregistrează produse locale în Registrul Național de Produse Tradiționale a primit cea mai înaltă distincție „Lions International”.

Femeia, ajunsă la o vârstă respectabilă și cu vechime în Asociația Lions Bistrița, a primit cea mai înaltă distincție a asociației de la nivel internațional, respectiv Melvin Jones Fellow.

Distincția vine în urma luptei doamnei Doina Ioana Monda timp de 27 de ani împotriva violenței în familie și a traficului de persoane. Datorită dânsei, spun cei de la clubul Lions, multe femei și copii au primit protecție în urma proiectelor derulate de aceasta.

„Această distincție reprezintă aprecierea pentru întreaga activitate oferită de mai bine de 27 de ani în slujba luptei împotriva violenței în familie și a traficului de persoane și nu numai. Proiectele sale și implicarea sa neîntreruptă au ajutat mult persoanele aflate în nevoie de-a lungul timpului, și sperăm ca în viitorul apropiat să reușim ca printr-o mobilizare exemplară, să concretizăm construcția adăpostului atât de așteptat și necesar desfășurării în cât mai bune condiții a proiectelor sale în ceea ce privește protejarea femeilor și copiilor care au devenit victime ale violenței domestice”, au transmis cei de la Lions.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.