11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Traseul pentru centura ocolitoare a Bistriței, bătut în cuie. Pe unde va trece:

În cadrul ședinței de Consiliu Județean de astăzi, președintele Radu Moldovan a făcut cunoscut traseul centurii ocolitoare a Bistriței. Se pare că aceasta va trece prin Sărata – Monariu – Budacu de Jos – Jelna – Livezile.

Președintele Radu Moldovan a făcut cunoscut traseul centurii ocolitoare a Bistriței, ce va rămâne bătut în cuie. Acesta se va interconecta cu Autostrada Nordului.

„În urma acordului semnat de către primarul Ioan Turc și directorul CNAIR, s-a stabilit ca Primăria Bistrița să sprijine CNAIR pentru realizarea acestui proiect important. În urma discuțiilor cu conducerea CNAIR și Primăria Bistrița, ținând cont de sesizările și propunerile făcute de cetățeni, am purtat discuții cu primarul comunei Budacu de Jos, Florin Sandu Simionca, și cu primarul comunei Livezile, Traian Simionca și am luat decizia de a propune celor care vor câștiga licitația pentru întocmirea studiului de fezabilitate traseul:  Sărata – Monariu – Budacu de Jos – Jelna – Livezile, spre nodul rutier care se preconizează a fi făcut între Livezile și Rusu Bârgăului”, a declarat Radu Moldovan, în ședința de astăzi.

Responsabilă pentru finanțarea acestui obiectiv este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Aceasta intenționează să obțină fonduri europene pentru materializarea proiectului.  Deocamdată nu se cunosc costurile la care va ajunge acest proiect.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. De 30 de ani mergem pe centuri ocolitoare și pe autostrăzi doar desenate pe hârtie. Doar teorie și promisiuni. Vrăjeală de doi bani. Ne merităm soarta de rahat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: