-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Trebuia să stea în carantină, iar jandarmii l-au găsit la…PECO. 9 persoane n-au fost găsite acasă, de Crăciun

41 de sancțiuni contravenționale au aplicat jandarmii în doar câteva zile. 9 persoane care trebuiau să stea în carantină de sărbători, n-au respectat măsura impusă. Una dintre ele a fost găsită la PECO, în timp ce-și alimenta mașina cu carburant.

De Crăciun, jandarmii au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 14.500 de lei. Jandarmii au aplicat amenzi în valoare de 9.000 de lei doar pentru nerespectarea măsurii carantinei.

9 persoane care trebuiau să stea în carantină în urma sosirii din străinătate n-au fost găsiți la domiciliu de jandarmi. Una dintre ele a fost găsită de jandarmi la un PECO.

De asemenea, jandarmii au mai aplicat 11 amenzi în valoare de 3.550 de lei pentru tulburarea ordinii publice, adresarea de injurii, lipsa supravegherii unui minor, cerșetorie, consum de alcool în spațiul public neamenajat.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: