20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Trei echipe de Champions League vin la Bistrița pentru un turneu internațional. Meciurile se joacă în sala polivalentă

Ferencvaros, Metz și Râmnicu Vâlcea vin alături de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru a juca într-un turneu internațional organizat în Poarta Transilvaniei între 19 și 21 august. Disputele amicale vor fi organizate în Sala Polivalentă din Bistrița, nu în Complexul Sportiv din Unirea.

Chiar dacă Complexul Sportiv din Unirea a fost inaugurat, nici turneul internațional nu va fi organizat acolo, iar sala va fi indisponibilă pentru evenimente până la semnarea recepției lucrării. Meciurile vor fi ținute în vechea Sală Polivalentă din Bistrița.

Ferencvaros este vicecampioana Ungariei, singura echipă din Ungaria care a învins-o în ultimii ani pe multipla cuceritoare a trofeului de Champions League, Gyori AUDI Eto. Face parte din panoul principal al echipelor care se califică în grupele Champions League și este principala sursă pentru naționala Ungariei de handbal feminin.

Metz este de mai multe ori campioană a Franței și finalistă de Champions League. O bună parte din echipa sa este și parte a echipei naționale a Franței care a devenit treptat campioană europeană și mondială în ultimii ani, dominând handbalul feminin mondial.

SCM Râmnicu Vâlcea este rivala principală a Rapid București și CSM București, adică echipele care au luptat la titlu sezonul precedent. Are prezențe în cupele europene și a fost câștigătoarea Cupei României și a Ligii Florilor.

Program:

Vineri, 19 August

 • 16:00 – Ferencváros TC-Rail Cargo Ungaria – SCM Râmnicu Vâlcea
 • 18:00 – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Metz Handball Franța

Duminică, 21 august

 • 15:00 – Finala mică
 • 17:00 – Finala mare
 • 18:45 – Festivitatea de premiere

Partidele echipelor de senioare vor fi transmise LIVE de TVR 2.

Acestor echipe li se alătură cele U16 ale LPS Satu Mare, CSM Bucuresti, FTC Rail Cargo Ungaria și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care vor juca și ele la Bistrița.

Program turneu U16:

Vineri, 19 august

 • 12:00 – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – LPS Satu Mare (U16)
 • 13:30 – Ferencváros TC-Rail Cargo Ungaria– CSM București (U16)

Sâmbătă, 20 August

 • 17.00 – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSM București
 • 18.30 – LPS Satu Mare – FTC Rail Cargo Ungaria

Duminică, 21 August

 • 11.00 – CSM București – LPS Satu Mare
 • 12.30 – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Ferencváros TC-Rail Cargo Ungaria

Clubul va reveni cu anunțarea modalității de intrare la turneu. Și de această dată vor fi puse online bilete cu valoare 0, respectiv invitații, care se pot rezerva online.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!