2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Trei incendii de vegetație, într-o singură zi

Pompierii militari au fost solicitați să intervină astăzi la trei incendii de vegetație produse în mai multe localități din județul nostru: Nușeni, Telciu și Strâmba.

În doar câteva ore, pe raza județului nostru au izbucnit nu mai puțin de trei incendii de vegetație.

La Nușeni, flăcările s-au extins până la liziera pădurii, în zonă intervenind pompierii militari cu două echipaje de stins incendii, Ocolul Silvic și SVSU Nușeni.

„În acest moment se manifestă două incendii de vegetație în localitățile Telciu și Strâmba.
Pentru lichidarea lor intervin SVSU Telciu și Josenii Bârgăului”, potrivit ISU BN.

Anul acesta, doi bărbați și-au pierdut viața în incendii de vegetație, unul produs între localitățile Dumbrăvița și Perișor, iar celălalt în Viile Tecii.

 

Un bărbat de 81 de ani și-a pierdut viața azi, într-un incendiu de vegetație produs între Dumbrăvița și Perișor

VIILE TECII: Bărbat decedat, găsit pe un câmp

 

UPDATE

Încă un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Leșu. Pentru stingerea lui intervine SVSU Leșu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.