22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO -Trei incendii în doar 12 ore: Un autocamion și o casă s-au făcut scrum. Afectată și o biserică din Năsăud

În ultimele 12 ore au avut loc trei incendii: un camion care transporta piatră a fost cuprins de flăcări, un incendiu a izbucnit la o casă din Ciceu Mihăiești și la coșul de fum al unei biserici din Năsăud.

Noapte grea pentru pompierii bistrițeni. În ultimele 12 ore au izbucnit nu mai puțin de trei incendii. Primul cuprins de flăcări a fost un autocamion încărcat cu piatră, care rula pe DN17, în Pasul Tihuța.

„Pompierii de la GIS Prundu Bârgăului au găsit la locul indicat un cap tractor cuprins de flacari în totalitate. Din fericire, conducătorul auto, după ce a fost atenționat de către ceilalți participanți la trafic despre sesizarea de fum de la conpartimentul motor, a tras autovehiculul pe dreapta și a  ieșit în condiții de siguranță. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de un scurt circuit electric la instalația compartiment motor”, transmite ISU Bistrița-Năsăud.

La scurt timp după a fost sesizat fum la coșul unui lăcaș de cult din Năsăud, iar apoi o casă din Ciceu Mihăiești a fost cuprinsă de flăcări.

„Incendiul cuprinsese întreg acoperișul casei și amenința să se extindă la o casă alăturată. Intervenția a durat aproximativ două ore, casa vecină a fost protejată, în schimb incendiul a afectat aproximativ 180 mp acoperiș și încăperile unde tavanul s-a prăbușit. Într-una din încăperi era depozitată o butelie, care putea exploda în orice moment. Evenimentul a fost provocat de un coș de fum (burlan) neprotejat față de elemente ce se pot aprinde ușor (combustibile)”, mai spun cei de la ISU.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...