26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Tresure Hunt, bătaie cu apă și muzică bună la Sîngeorz-Băi! Cum arată primul festival din orașul- stațiune dedicat tinerilor

Urmează trei zile de distracție pentru tinerii de pe Valea Someșului! Parcul stațiunii din Sîngeorz-Băi va fi locul de desfășurare, în perioada 17-19 august, a primei ediții a festivalului Sîngeorz Youth Fest. Evenimentul așteaptă tinerii cu muzică bună și jocuri distractive.

Tinerii au, începând din acest an, propriul festival la Sîngeorz-Băi. Este vorba despre Sîngeorz Youth Fest, aflat la prima ediție.

„Acest festival se adresează tinerilor, în mod special, tinerilor sîngeorzeni care aveau nevoie de câteva zile de sărbătoare într-un altfel de stil, pe care orașul Sîngeorz-Băi nu l-a adoptat până acum. Dorim să promovăm talentele din județul nostru. Ce este foarte interesant este faptul că ideea a venit din partea unor tineri sîngeorzeni care acum în perioada de vară au revenit în oraș. O mână de tineri voluntari au hotărât să aducă schimbarea’’, declară Ana Maria Flore, organizator al festivalului Sîngeorz Youth Fest.

Organizatorii au pregătit un concurs care cuprinde probe precum Treasure Hunt – cu o hartă în mână participanții se ghidează după indiciile lăsate de organizatori, la finalul cărora vor găsi comoara, Quiz- testează cultura generală și nu în ultimul rând proba cea mai distractivă Water Fight – o bătaie răcoroasă cu apă.

În prima seara a Festivalului Sângeorz Youth Fest  vor urca pe scenă: Livias Band, Folk Music, Emeric Imre. Seara se va încheia cu o proiecție inedită de film.

Sâmbătă seara o să întrețină atmosfera: Dekka& Raul, Madhouse, Tonya, Divizia Beta, Fentăm Terra, Doidec și Audio State (Littlemouth). Trupele Jokers de la Clubul Copiilor din Sîngeorz-Băi vor dansa înainte ca fiecare solist să urce pe scenă.

Cea de-a treia zi a Festivalului se va încheia cu un program special susținut de trupele Awards, Ionut Trif , Vinyl, Audio state (Littlemouth).

Gina Bontaș

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...