22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Turc nu renunță la mere și struți. Figurinele gigant vor fi cosmetizate și mutate

Noul primar al Bistriței nu va renunța la mere și struți. Figurinele din fibră de sticlă au fost luate de la locul lor, vor fi cosmetizate și amplasate în altă parte. Unde vor ajunge struții:

Merele și struții care au împânzit orașul în urmă cu ani buni, în timpul vechii administrații, au fost luați pentru cosmetizare. Noul primar al Bistriței a anunțat că nu va renunța la figurine, ci doar le va recondiționa și le va schimba amplasamentul.

„Merele vor merge la „recondiționare” și apoi vor fi montate în locuri din care să nu obtureze în vreun fel vizibilitatea participanților la trafic. Cât despre struți, vor primi o destinație mult mai potrivită, fiind direcționați către grădinițele din municipiu, unde copiii ieșiți în curte să se joace le-ar putea aprecia mai bine estetica”, a precizat Ioan Turc, pe pagina sa de Facebook.

Fosta administrație a amplasat în diferite locuri din Bistrița 10 struți de 1,5 metri din fibră de sticlă. Aceștia au costat 42.000 de lei. De asemenea, animalele din fibră de sticlă au fost completate cu 5 mere din același material, care au costat 27.000 de lei.

Foto: Ioan Turc

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!