19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Ionuț Simionca îl atacă dur în continuare pe Robert Sighiartău: Este nesincer, neserios și minte referitor la relația PNL-PMP

Deputatul Ionuț Simionca îl atacă în continuare pe colegul său de „cameră”, liberalul Robert Sighiartău. După ce l-a caracterizat drept mincinos în cazul proiectului legislativ „Autostrada Nordului”, astăzi, Simionca a sărit iar la beregata secretarului general al PNL.

„Când a fost Robert Sighiartău sincer? Ieri când a declarat că dacă trebuie să aleagă între o guvernare cu USR și PMP, el va alege PMP sau când a refuzat alianța propusă de mine , iar PNL a mers pe mâna USR-Plus”, a întrebat retoric Simionca.

Potrivit deputatului PMP, așa-zisa alianță dintre PNL și USR-Plus nu a fost decât o proptea politică și electorală pentru unii lideri ai PNL, consecința alianței fiind pierderea funcției de președinte al Consiliului Județean.

Ionuț Simionca susține că, PNL a refuzat sprijinul PMP la constituirea Consiliului Local Bistrița, dar și la constituirea altor consilii orășenești sau comunale, un exemplu fiind consiliul orășenesc Beclean

„Când a spus Robert Sighiartău adevărul? Atunci cînd a afirmat că susține o alianță dintre PNL și PSD care susține valorile creștine și care promova instituția familiei, sau când s-a aliat la Bistrița cu USR, partid care a votat contra referendumului pentru familie a votat împotriva conceptului de familie tradițională?”

Când a fost Robert Sighiartău serios? Când a refuzat să semneze proiectul AUTOSTRADA NORDULUI, a încercat să îl blocheze și l-a ironizat public sau când s-a lăudat cu el pe facebook și l-a prezentat drept o mare victorie liberală deși nu a mișcat nici măcar un deget pentru promovarea lui?”.

Reamintim că

Pe 15 octombrie, deputatul PMP Ionuț Simionca a lansat de la tribuna Camerei Deputaților un atac fără precedent la adresa PNL, în special la secretarul general al acestei formațiuni politice, Robert Sighiartău, pe care îl acuză de faptul că a trădat interesele municipiului Bistrița prin votul împotrivă dat avizului pentru proiectul care vizează construirea ”Autostrada Nordului”, proiect inițiat de liderul PMP bistrițean.

Atacul de astăzi al deputatului Ionuț Simionca poate fi înțeles și în cheia unor înțelegeri ”mai puțin ortodoxe” la Consiliul Județean dar și la cel municipal, înțelegeri ce ar putea trimite PMP în opoziție.

Ionuț Simionca: „PNL și PSD se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe. Nici vorbă de interes național, de interesele românilor. Cea mai bună dovadă este faptul că, din cauza dezinteresului celor două partide tradiționale, este nevoie de mai mult de un an de zile pentru votarea legii privind Autostrada Nordului în Camera Deputaților.

Proiectul de lege pe care l-am inițiat a mai făcut însă un pas spre votul final. Chiar dacă liberalii s-au împotrivit, Comisia de buget a dat, în această săptămână, aviz favorabil propunerii mele legislative. M-aș fi așteptat ca măcar Robert Sighiartău, care e bistrițean și ar trebui să țină cu bistrițenii, să susțină acest proiect în comisie. Mai avem un singur hop de trecut: un aviz de la Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților (comisie care așteaptă un punct de vedere de la Guvernul PNL).”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...