20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Turc: Peste 20 de locuri de parcare noi în zona Ștefan cel Mare

În zona Ștefan cel Mare vor fi realizate peste 20 de locuri de parcare. Acestea vor fi amplasate în apropierea școlii generale.

Parcările în Bistrița sunt o adevărată problemă. Municipalitatea a promis că se vor realiza noi locuri de parcare, în diferite zone al orașului.

În zona Ștefan cel Mare se vor realiza peste 20 de noi locuri de parcare. În zona școlii gimnaziale din zonă, scuarurile vor fi demolate și în locul lor se vor marca locuri de parcare.

Încă 21 de locuri de parcare vor fi obținute prin simpla reconfigurare a celor existente în spatele blocurilor 38 și 40 de pe strada General Grigore Bălan. Parcarea se află în apropierea Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare” din Bistrița.

Scuarul inutil va fi înlăturat, iar dispunerea locurilor marcate se va face în formă de V, rezultând un areal mai mare pentru accesul autoturismelor.

O soluție simplă ce va fi aplicată și în alte locații unde nu e posibilă supraetajarea parcărilor”  a transmis Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...