4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

TAEKWONDO: Ana Luiza Bindea, campioană la cadeți. România a fost reprezentată de cinci sportivi ai Gloriei

Bistrița și România a fost din nou reprezentată în cadrul unei competiții internaționale de către sportivii Gloriei Bistrița de la secția taekwondo. Competiția a avut loc în Sofia.

La competiția din Sofia, capitala Bulgariei, au participat 1350 de sportivi și cadre tehnice de pe patru continente. România a fost reprezentată de 21 de sportivi și șase cadre tehnice. Cinci sportivi și antrenorul Marius Muthi au reprezentat Bistrița și România din partea CS Gloria 2018.

Ana Luiza Bindea, a câștigat categoria cadeți feminin – 41 de kg. În primul meci a întâlnit-o pe Mesic Masa, pe care a învins-o cu scorul de 5-1 iar în semifinală a luptat cu Ninic Tina pe care a învins-o cu scorul de 19-6. În finală, s-a impus cu 2-0 în ultima secundă împotriva sportivei Vasic Milica din Bosnia și Herțegovina.

Ana Riti a luptat la categoria juniori feminin – 52 kg. Sportiva noastră a câștigat primul meci prin KO în prima repriză în fața reprezentantei Bulgariei, Palcheva Aleksandra în timp ce în al doilea meci a fost învinsă de favorita numărul 3 Asimi Adiba din Germania, după un meci foarte strâns și frumos.

Mario Raul Filip Mureșanu a luptat în cadrul categoriei juniori masculin – 55 kg. El a câștigat primul meci cu reprezentanul din UAE Elsayed Zeyad Mohamed cu scorul 34-26 și a pierdut meciul pentru medalie cu reprezentantul Germaniei – Enis Calik cu scorul de 19-11.

Vlad Ioan Țenghel a luptat la categoria cadeți masculin – 45 de kg. El a câștigat primul meci împotriva sportivului Sidorov Vladimir din Germania cu scorul de 35-3, însă a pierdut în ultimele secunde în fața favoritului numărul 2 al competiției, germanul Gurel Enes cu scorul de 13-10.

Mihai Cristian Bura a debutat la seniori în cadrul categoriei – 74 kg. Acesta a fost învins de campionul european Takov Stefan din Serbia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.