12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Ultima zi în care ne înfruptăm din înghețata Aniela…! Un cadou, din partea casei

Azi, la chioșcurile Aniela din parc și pietonal este ultima zi în care ne vom mai vedea anul acesta”, au anunțat reprezentanții gelateriei. Toți clienții vor primi în dar înghețată din partea firmei!

Dacă vrei să-i faci o surpriză gustoasă și dulce copilului tău – musai să faceți o plimbare, astăzi, pe pietonal sau prin parcul municipal. Aici vă așteaptă fetele de la Gelateria Aniela cu un cadou delicios!

Este ultima zi în care găsiți deschise chișcurile Aniela. „Azi, la chioșcurile Aniela din parc și pietonal este ultima zi în care ne vom mai vedea anul acesta. 

Ne luăm la revedere până la primăvară! Dar nu oricum, ci cu un dar din partea noastră: Toată înghețata va fi DIN PARTEA CASEI, atât în parc cât și pe pietonal! Vă mulțumim că ați fost alături de noi!”, au transmis cei de la Gelateria Aniela.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...