1.9 C
Bistrița
joi, decembrie 2, 2021

Autorul jafului de la sala de jocuri a fost prins și reținut

Individul care a jefuit în weekend o sală de jocuri din zona BIG a fost prins și reținut. Acesta va fi prezentat astăzi instanței pentru arest preventiv.

Sâmbătă, un individ a jefuit o sală de jocuri din zona BIG. Acesta s-a folosit de un cuțit pentru a-l amenința și determina pe operatorul sălii să îi dea toți banii din casă.

După ce a pus mâna pe 10.000 de lei, individul s-a făcut nevăzut. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Polițiștii au reușit să îl prindă și l-au reținut, urmând ca procurorii să propună astăzi arestarea preventivă. Suspecul este un tânăr de 28 de ani din comuna Teaca.

„Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița  au reținut aseară un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Teaca, suspectat  de comiterea faptei. Acesta va fi prezentat în cursul zilei de azi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat ourtătorul de cuvânt al IPJ BN, comisar șef de poliție, Felix Mora.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.