1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

ULTIMA zi în care puteţi gusta delicioasele bunătăţi marca Gelateria Aniela!

„Dragii noștri, duminica aceasta, 22 decembrie 2019, va fi ultima zi când ne mai puteți trece pragul…”. Anunţul aparţine celor de la Gelateria Aniela care v-au pregătit, pentru ziua de mâine, o emoţionantă surpriză:

Împreună cu bravii noștri colegi, ne vom retrage către familiile noastre până hăt după Anul Nou, pentru un timp de odihnă, adică regenerare spirituală și trupească”, au explicat reprezentanţii Gelateriei Aniela.

Dar pentru că nu vor să se despartă de prietenii şi clienţii oricum, au pregătit tuturor o surpriză. „Duminică toate produsele vor fi din partea casei!„, promit cei de la Aniela.

Singura lor rugăminte este ca prietenii care le trec pragul în ultima zi de muncă a anului să facă o faptă bună: „Aveți acum minunata ocazie ca prin donația voastră să ajutați Asociația Dragoste Desculță și implicit pe copiii din Negrești, județul Vaslui. Dacă sunteți clienții noștri sigur ați mai auzit de ei…

Ca și anul trecut, în Gelateria Aniela veţi avea ocazia să admiraţi mâine o expoziție de fotografii cu copiii din zona Negrești și crâmpeie din viața lor de zi cu zi. Așa cum au fost ele surprinse de Semida Pop, Salomea şi Cristian Vrăzmaş.

Despre expoziţia foto de anul trecut, puteţi reciti impresii accesând linkul de mai jos:

FOTO. Aniela: Locul în care fotografiile îţi zâmbesc printre lacrimi…

Cumpărând aceste fotografii-tablouri aveţi totodată ocazia sa donați către Asociaţia Dragoste Desculță.

Asociaţia a început un program foarte util copiilor care merg la grădiniță şi care se numește Burtica Plină. Fiecare copil care merge la grădiniță primește cadou o masă de prânz. O fi lux? Nu, nu e lux! Pentru că dacă acel copil ar sta acasă ar risca să nu mănânce decât o dată pe zi și sigur nu ar dori să meargă la grădiniță. Așadar Burtica Plină înseamnă hrană vitală și educație pentru copilași!„, mai precizează cei de la Gelateria Aniela.

Daţi o raită, aşadar, mâine, pe la Gelateria Aniela. Vă alegeţi şi cu delicioase bunătăţi care au cucerit deja Bistriţa, dar faceţi, în acelaşi timp, şi o faptă bună.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...