23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

ULTIMA zi în care puteţi gusta delicioasele bunătăţi marca Gelateria Aniela!

„Dragii noștri, duminica aceasta, 22 decembrie 2019, va fi ultima zi când ne mai puteți trece pragul…”. Anunţul aparţine celor de la Gelateria Aniela care v-au pregătit, pentru ziua de mâine, o emoţionantă surpriză:

Împreună cu bravii noștri colegi, ne vom retrage către familiile noastre până hăt după Anul Nou, pentru un timp de odihnă, adică regenerare spirituală și trupească”, au explicat reprezentanţii Gelateriei Aniela.

Dar pentru că nu vor să se despartă de prietenii şi clienţii oricum, au pregătit tuturor o surpriză. „Duminică toate produsele vor fi din partea casei!„, promit cei de la Aniela.

Singura lor rugăminte este ca prietenii care le trec pragul în ultima zi de muncă a anului să facă o faptă bună: „Aveți acum minunata ocazie ca prin donația voastră să ajutați Asociația Dragoste Desculță și implicit pe copiii din Negrești, județul Vaslui. Dacă sunteți clienții noștri sigur ați mai auzit de ei…

Ca și anul trecut, în Gelateria Aniela veţi avea ocazia să admiraţi mâine o expoziție de fotografii cu copiii din zona Negrești și crâmpeie din viața lor de zi cu zi. Așa cum au fost ele surprinse de Semida Pop, Salomea şi Cristian Vrăzmaş.

Despre expoziţia foto de anul trecut, puteţi reciti impresii accesând linkul de mai jos:

FOTO. Aniela: Locul în care fotografiile îţi zâmbesc printre lacrimi…

Cumpărând aceste fotografii-tablouri aveţi totodată ocazia sa donați către Asociaţia Dragoste Desculță.

Asociaţia a început un program foarte util copiilor care merg la grădiniță şi care se numește Burtica Plină. Fiecare copil care merge la grădiniță primește cadou o masă de prânz. O fi lux? Nu, nu e lux! Pentru că dacă acel copil ar sta acasă ar risca să nu mănânce decât o dată pe zi și sigur nu ar dori să meargă la grădiniță. Așadar Burtica Plină înseamnă hrană vitală și educație pentru copilași!„, mai precizează cei de la Gelateria Aniela.

Daţi o raită, aşadar, mâine, pe la Gelateria Aniela. Vă alegeţi şi cu delicioase bunătăţi care au cucerit deja Bistriţa, dar faceţi, în acelaşi timp, şi o faptă bună.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...