21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

ULTIMUL APARTAMENT DISPONIBIL din complexul Amicii Building Residence își caută stăpânul!

Un Complex Rezidențial marca Amicii Building începea să se ridice în vara acestui an, pe strada Constantin Brăiloiu din municipiu. Apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă. Ultimul disponibil poate fii al tău! Chiar și dacă te gândeai la o casă, alegerea perfecta e aceasta. Apartamentul e la mansardă, are o suprafață generoasă și….e calitate!

Amicii Building sunt cunoscuți pe piață ca prestatori de servicii de calitate. Iar lucrările lor, în domeniul construcției sunt de calitate, de durată și de bun gust, confortabile și chiar…altceva!

În vara acestui an, Amicii Building au început lucrul la un nou complex rezidențial, pe strada Constantin Brăiloiu. Au ridicat trei blocuri, cu 33 de apartamente cu suprafețe mari, cu spații verzi generoase în jurul clădirilor, grădiniță pentru copii în zonă, etc.

Apartamentele au fost gândite să fie utile, confortabile, bine luminate și …econome.

Detalii despre CUM au fost gândite aceste apartamente, AICI:

AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

Calitatea lucrărilor celor de la Amicii Building, cât și utilitatea și frumusețea apartamentelor din noul complex, a făcut ca locuințele să se vândă…ca pâinea caldă.

A mai rămas un singur apartament disponibil, care ”bate” chiar și o casă.

Apartamentul este disponibil la mansardă și are suprafața utilă de 71.47 mp, deci veți putea admira panorama zonei.  Lucrările de finisaje interioare sunt în curs de finalizare!” anunță cei de la Amicii Building.

Totuși, norocosul proprietar va primi apartamentul finisat și cu multe alte beneficia, la pachet.

Apartamentul se predă la cheie, stadiul finisat; este bine compartimentat, cu suprafață utilă generoasă; beneficiază de finisaje premium: obiecte sanitare, parchet , gresie și faianță de calitate superioară, ferestre mari cu sticlă triplă, terasă spațioasă .  Confortul termic este asigurat de încălzirea în pardoseală , economic atât financiar cât și ca spațiu, precum și de posibilitatea de control al temperaturii prin sistemul smart-home. Zona deschisă de living și bucătărie, permite supravegherea copiilor sau petrecerea timpului liber cu prietenii. Proprietarul apartamentului beneficiază de un loc de parcare terană asigurat , inclus în prețul apartamentului” explică cei de la Amicii Building.

 

Așadar, dacă vreți să vă bucurați de confort și o locuință de calitate și economă, neapărat mergeți la biroul celor de la Amicii Building din Bistrița, str.Subcetate nr.3 sau sunați la numărul de telefon 0740158884 pentru mai multe informații!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...