31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Asistentul șef de la UPU- prima persoană din Bistrița vaccinată anti-COVID

Campania de vaccinare anti-COVID a început azi, la nivelul județului nostru. Prima persoană din Bistrița căreia i-a fost administrat vaccinul e asistentul  de la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița. La Năsăud, prima persoană vaccinată a fost directorul medical al spitalului.

Campania de vaccinare anti-covid a început, în România, de câteva zile.

La nivelul județului nostru, astăzi sunt administrate primele doze.

În Bistrița, prima persoană care a primit vaccinul a fost asistentul șef de la UPU Bistrița.

Pentru această etapă, au fost stabilite ca centre de vaccinare Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Clinica Sanovil, Spitalul Orășenesc Beclean, Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud. Prima persoană vaccinată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița este Valentin Habor, Asistent-Șef în cadrul Unității de Primiri Urgențe (U.P.U.)” au transmis reprezentanții prefecturii.

La Năsăud, prima persoană care a primit vaccinul a fost directorul medical.

Unitatea spitalicească dr. George Trifon a primit la ora 23.30 -30.12.2020 vaccinurile necesare personalului programat pentru vaccinarea din data de astăzi. Prima persoană vaccinată este Dir. Medical dr. Mureșan Liana” anunță autoritățile.

Primul pacient vaccinat la nivelul spitalului Orășenesc Beclean a fost dr Mariasiu Teodora- Medic medicină de laborator.

Începerea campaniei de vaccinare împotriva CoVid-19 la noi în județ ne aduce mai aproape de realitatea unei vieți obișnuite, așa cum o știam înainte de pandemie. Încheiem anul cu acea undă de speranță care ne amintește că există o luminiță la capătul tunelului, trebuie doar să avem suficientă răbdare și încredere că totul va fi bine. Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea din acest an în lupta cu virusul care ne-a schimbat radical viețile, vă mulțumesc pentru înțelegerea dovedită și, mai ales, pentru empatia față de cei din jur față de care a trebuit să păstrați distanța pentru a le putea oferi siguranță.”, transmite prefectul Stelian Dolha.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.