4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

UPDATE Un bărbat a dispărut în lacul din Manic. Acesta intrase în apă să se răcorească

Bărbatul de 31 de ani a dispărut în jurul orei 18:30, în lacul din localitatea Manic. Se pare că acesta intrase în apă să se răcorească. În acest moment, bărbatul este căutat de mai mulți pompieri militari, cu barca.

„Echipajul pompierilor militari de la Garda de Intervenție Beclean, cu barca, se află în continuare pe lacul de la Manic și caută un bărbat de aproximativ 31 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

UPDATE:

Bărbatul a fost găsit de fratele său, care, după ce pompierii militari au întrerupt căutările din cauza întunericului a continuat să se uite după acesta. Tânărul a fost găsit mort, în lac. Acesta nu a mai putut fi salvat.

Potrivit Știrile ProTV, bărbatul se afla la pescuit la lacul Manic încă de vineri seara, alături de mai mulți prieteni. Bărbatul era alpinist utilitar, iar anul viitor urma să se căsătorească cu iubita sa, care era și însărcinată.

Foto: Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: