1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Bărbatul care a căzut de la etajul I al Secției Infecțioase de pe Alba Iulia a murit

Bărbatul din Telcișor ce a cazut acum 4 zile de la etajul I al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a decedat, fiind înmormântat astăzi, în localitatea de domiciliu.

Incidentul s-a produs luni noaptea, în jurul orei 24:00, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Victima este un bărbat de 47 de ani din Telcișor, care s-a prăbușit de la etajul I al clădirii, chiar de la fereastra salonului unde era internat.

Acesta a fost găsit de către angajații unității medicale jos, în curte. În salon, personalul medical a găsit materii fecale pe lenjeria de pat, dar și pe pervazul geamului.

„Potrivit medicului de gardă, pacientul fusese internat de duminică (09.09.2018) în Secția Boli Infecțioase cu sindrom febril, fără probleme psihice cunoscute. Întrucât în cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitație, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicației de la miezul nopții, acesta nu a fost găsit în salon, lenjeria patului și pervazul geamului prezentând materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind găsit căzut în curtea unității”, explicau la acea vreme reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița, într-un comunicat de presă. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Imediat după incident, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență, cu fractură cervicală amielică. Se pare că bărbatul a decedat a doua zi, fiind înmormântat astăzi, în satul Telcișor, au confirmat surse locale.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.