12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Bărbatul care a căzut de la etajul I al Secției Infecțioase de pe Alba Iulia a murit

Bărbatul din Telcișor ce a cazut acum 4 zile de la etajul I al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a decedat, fiind înmormântat astăzi, în localitatea de domiciliu.

Incidentul s-a produs luni noaptea, în jurul orei 24:00, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Victima este un bărbat de 47 de ani din Telcișor, care s-a prăbușit de la etajul I al clădirii, chiar de la fereastra salonului unde era internat.

Acesta a fost găsit de către angajații unității medicale jos, în curte. În salon, personalul medical a găsit materii fecale pe lenjeria de pat, dar și pe pervazul geamului.

„Potrivit medicului de gardă, pacientul fusese internat de duminică (09.09.2018) în Secția Boli Infecțioase cu sindrom febril, fără probleme psihice cunoscute. Întrucât în cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitație, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicației de la miezul nopții, acesta nu a fost găsit în salon, lenjeria patului și pervazul geamului prezentând materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind găsit căzut în curtea unității”, explicau la acea vreme reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița, într-un comunicat de presă. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Imediat după incident, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență, cu fractură cervicală amielică. Se pare că bărbatul a decedat a doua zi, fiind înmormântat astăzi, în satul Telcișor, au confirmat surse locale.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...