26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Un bărbat din Cireșoaia, furat de aproape 150.000 de lei. Hoții ”se ascundeau” sub nasul polițiștilor

Un bărbat din Cireșoaia a fost prădat de hoți. Aceștia i-au furat aproape 150.000 de lei. Ieri au avut loc percheziții în cinci locații. Dintre cei patru bărbați bănuiți de furt, unul a fost reținut. Ceilalți trei „se ascundeau” sub nasul polițiștilor.

Ieri, polițiștii au efectuat, pe raza municipiului Bistrița, cinci percheziții la domicilii și locații folosite de persoane bănuite de comiterea unor furturi.

„Cu ocazia perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe laptopuri și sisteme informatice de stocare a memoriei electronice, bunuri despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase, ori folosite la comiterea infracțiunii. De asemenea, au fost ridicate telefoane mobile noi și second-hand, în valoare de aproximativ 45.000 de lei, a căror proveniență legală nu a putut fi justificată și cu privire la care există suspiciunea că provin din activități ilicite”, anunță polițiștii.

Cercetările au scos la iveală faptul că patru bărbați, cu vârste între 29 și 50 de ani, din Bistrița, Rodna și Vatra Dornei, l-au furat pe un bărbat din Cireșoaia. Aceștia ar fi pătruns în casa lui și ar fi sustras 90.350 lei și 12.950 euro.

Pe unul dintre cei patru, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Urmează să îl prezinte în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ceilalți trei hoți „se ascundeau” sub nasul polițiștilor. Mai exact, aceștia sunt în arest preventiv pentru alte furturi comise pe raza județului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea documentării întregii activități infracționale, recuperării prejudiciului și clarificării cauzei sub toate aspectele.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...