6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Un bărbat din Lechința a fost rănit grav, în urma unui accident stupid

În urmă cu puțin timp, un bărbat din Lechința a fost rănit destul de serios, de căruța cu care se deplasa, în afara localității. Bărbatul, care prezintă o lovitură puternică în zona capului, a ajuns pe mâna echipajului medical SMURD, care îl va transporta la spitalul din Bistrița.

Incidentul a avut loc în afara localității Lechința, în pădure, într-o zonă greu accesibilă, unde se poate ajunge doar cu mașini de teren. Bărbatul se afla la un kilometru și jumătate de cea mai apropiată cale de acces, până unde se poate ajunge cu autospeciala.

Din primele informații rezultă faptul că bărbatul mergea pe lângă căruța sa trasă de cai, iar la un moment dat, din cauza denivelărilor drumului, ruda atelajului l-a lovit pe acesta în zona capului.

În ciuda loviturii puternice, bărbatul este conștient și a cooperat și comunicat cu echipajul medical SMURD ajuns la fața locului.

„Echipajul de Prim Ajutor de la Punctul de Lucru Lechința a ajuns la locul solicitării, a găsit un bărbat conștient, care prezenta un traumatism cranio-cerebral. I se acordă primul ajutor și urmează să fie coborât la calea de acces, de unde va fi preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Foto: Arhivă

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: