14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Un bărbat din Maieru s-a ales cu arsuri pe față după ce i-a luat foc afumătoarea

Un bărbat din Maieru a ajuns la spital, cu arsuri de gradul II și III pe față, după ce afumătoarea și magazia de lemne i-au luat foc. Flăcările s-au extins și la podul casei în care acesta locuia.

Un incendiu era să-l lase fără casă și l-a trimis la spital. Este pățania unui bărbat din Maieru care s-a trezit în această dimineață că i-a luat foc afumătoarea. Flăcările, care se manifestau violent, s-au extins rapid la o magazie de lemne situată în apropiere, dar și la podul casei, care a fost afectat pe o suprafață de 70 de metri pătrați.

Pompierii l-au găsit la fața locului pe proprietarul casei, care prezenta arsuri la nivelul feței de gradul II și III. Acesta era conștient. În aceste momente, echipajul de prim ajutor SMURD îl stabilizează, urmând să fie transportat la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Echipajele de pompieri militari și voluntari nu au putut ajunge până la locul solicitării cu autospecialele de intervenție din cauza impracticabilității drumului (acoperit de zăpadă) și au fost nevoiți și realizeze dispozitivul de intervenție pe o lungime de circa 200-300 m”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: