14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

Un bărbat din Negrilești a fost mutilat de un utilaj agricol. A fost solicitat elicopterul SMURD

Zi cu ghinion pentru un bărbat de aproximativ 56 de ani din localitatea Negrilești. Acesta și-a prins picioarele într-un utilaj agricol, iar echipajele medicale au fost nevoite să solicite un elicopter SMURD care să-l transporte la o clinică de specialitate.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, în localitatea Negrilești. Din primele informații rezultă faptul că un bărbat de aproximativ 56 de ani și-a prins picioarele într-un utilaj agricol.

Potrivit ISU, bărbatul este conștient, iar la fața locului a fost direcționat elicopterul SMURD, care-l va transporta la o clinică de specialitate.

Revenim cu noi informații.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...