15.2 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Un bărbat din Reghin și-a răpit copilul de numai 4 zile! Acum e reținut!

O tânără din Năsăud a alertat ieri poliția, după ce bărbatul cu care avea împreună un copil, i-a luat micuțul și a plecat. Polițiștii au depistat rapid autoturismul în care acesta se afla. Bărbatul a fost reținut, iar micuțul de doar patru zile a ajuns din nou în brațele mamei.

Polițiștii au fost ieri puși pe jar de un apel disperat a unei proaspete mămici. Tânăra din Năsăud a sunat la 112 anunțând că bărbatul cu care are un bebeluș, i-a luat copilul și a plecat.

S-au organizat rapid filtre în trafic, oamenii legii identificând auoturismul în care se afla bărbatul.

„Polițiștii din Năsăud, în colaborare cu cei din Bistrița, au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism înmatriculat în județul Mureș, în care se afla un bebeluș de numai 4 zile, care era căutat de autorități. În autoturism se mai aflau încă trei persoane, printre care și tatăl copilului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Reghin”, transmit reprezentanții IPJ BN.

CE s-a întâmplat

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul, însoțit de mama lui și un alt bărbat, toți din Reghin, s-ar fi deplasat cu un autoturism în orașul Năsăud, la locuința unei tinere în vârstă de 25 de ani. La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 26 de ani i-a luat din brațe copilul și a plecat cu un autoturism, condus de un alt bărbat care îl însoțea.

Toți cei trei ocupanți ai autoturismului au fost duși la sediul poliției pentru audieri.

În cele din urmă, bărbatul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de lipsire de libertate.

Azi va fi dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Micuțul de doar 4 zile a ajuns din nou în brațele mamei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: