13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Un bărbat din Șanț a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier

O tragedie a avut loc astăzi pe un drum forestier din localitatea Șanț. Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea. Din nefericire, leziunile suferite au fost incompatibile cu viața.

Un bărbat din localitatea Șanț s-a răsturnat în această după masă cu tractorul pe care îl conducea pe un drum forestier, în zona numită Valea Cățelii.

La locul incidentului au fost direcționate un echipaj de prim ajutor SMURD, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, SVSU Șanț și Salvamont Bistrița-Năsăud.

Echipajele medicale au găsit victima în stop cardiorespirator. Din păcate organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, iar medicii au declarat decesul la locul accidentului.

Conform informațiilor, într-o pantă bărbatul ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

„În uma verificărilor efectuate la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Șanț, în timp ce conducea un tractor pe un drum forestier, în pantă, ar fi pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

În cauză urmează a fi dispusă necropsia, iar cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.