-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Un bunic pe bicicletă a dărâmat un altul ce ieșea dintr-o curte. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD

Un accident…. stupid a avut loc la Șanț. Un bătrân de 70 de ani, aflat pe bicicletă, a dărâmat un alt bătrân de 72 de ani, care ieșea din curtea unei case. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Cluj-Napoca.

Echipajele de intervenție au fost solicitate azi la un accident… stupid, petrecut în localitatea Șanț.

Un bărbat care circula cu bicicleta a acroșat pe un altul, care ieșea din curtea unei gospodării. Victima a căzut la pământ, suferind mai multe traumatisme. Și biciclistul a fost rănit, căzând în urma dezechilibrării.

S-a solicitat intervenția elicopterului SMURD de la baza Jibou, care a transportat pietonul lovit la o clinică din Cluj-Napoca.

„În această dimineață, pe drumul comunal Cârțibav din localitatea Șanț, a avut loc un accident rutier la care au intervenit polițistii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi. Conform primelor date, un bărbat de 70 de ani din localitate, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 72 de ani, care ar fi ieșit din curtea imobilului. În urma accidentului, cele două persoane implicate au fost rănite și transportate la spital. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: