4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Un celebru chef a ales Bistrița-Năsăud pentru prima zi din 2021. La masa cui s-a „dres” după Revelion

”Să-mi faci gogoși!” i-a cerut Ninei Rus. Asta după ce le-a spus celor care-l însoțeau ce e MUSAI de gustat din meniul Păstrăvăriei Rin. Un celebru chef a ales să poposească în județul nostru în prima zi a noului an.

A sărbătorit trecerea dintre ani în Maramureș, zona din România de care e cel mai îndrăgostit. Apoi, însoțit de prieteni, a poposit, în prima zi a anului 2021 în județul nostru. Și s-a așezat la masă la Păstrăvăria  Rin.

”Să-mi faci gogoși! – asta mi-a zis. Și i-am făcut! Și bineînțeles, i-am oferit și afinată. El e fanul meu cu afinata. S-a și distrat când i-am spus că afinata e și preferata lui Radu Moldovan” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Nina Rus.

A ajuns pe la ora 11.00 și a poposit aproape patru ceasuri.

La doamne și la copii le-am făcut papanași, dar și Scărlătescu a vrut, pe lângă gogoși. Le-am servit la toți preparate din pește. Au mâncat ciorbă și pește în crustă de mălai, că asta le-a recomandat chef-ul” a mai spus bistrițeanca.

Nina Rus a participat la emisiunea Chefi la Cuțite, ajungând până în semifinală. A făcut parte din echipa lui Chef Dumitrescu, dar, preparând produse din pește, s-a apropiat mai mult de chef Scărlătescu. Ambii chefi au vizitat-o pe Nina Rus la păstrăvăria ei din Romuli.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.