17.8 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

Un celebru chef a ales Bistrița-Năsăud pentru prima zi din 2021. La masa cui s-a „dres” după Revelion

”Să-mi faci gogoși!” i-a cerut Ninei Rus. Asta după ce le-a spus celor care-l însoțeau ce e MUSAI de gustat din meniul Păstrăvăriei Rin. Un celebru chef a ales să poposească în județul nostru în prima zi a noului an.

A sărbătorit trecerea dintre ani în Maramureș, zona din România de care e cel mai îndrăgostit. Apoi, însoțit de prieteni, a poposit, în prima zi a anului 2021 în județul nostru. Și s-a așezat la masă la Păstrăvăria  Rin.

”Să-mi faci gogoși! – asta mi-a zis. Și i-am făcut! Și bineînțeles, i-am oferit și afinată. El e fanul meu cu afinata. S-a și distrat când i-am spus că afinata e și preferata lui Radu Moldovan” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Nina Rus.

A ajuns pe la ora 11.00 și a poposit aproape patru ceasuri.

La doamne și la copii le-am făcut papanași, dar și Scărlătescu a vrut, pe lângă gogoși. Le-am servit la toți preparate din pește. Au mâncat ciorbă și pește în crustă de mălai, că asta le-a recomandat chef-ul” a mai spus bistrițeanca.

Nina Rus a participat la emisiunea Chefi la Cuțite, ajungând până în semifinală. A făcut parte din echipa lui Chef Dumitrescu, dar, preparând produse din pește, s-a apropiat mai mult de chef Scărlătescu. Ambii chefi au vizitat-o pe Nina Rus la păstrăvăria ei din Romuli.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...