12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Un ecograf ultraperformant a ajuns la Spital! Mii de pacienți au nevoie de el

Investițiile continuă în domeniul sănătății, la Bistrița. Astăzi a ajuns la Spitalul Județean un aparat de 30.000 de euro. Este vorba despre un ecograf ultraperformant. Mii de pacienți au nevoie anual de acest aparat.

Se modernizează UPU, s-a adus CT și RMN modern, aparatură de mii de euro, iar investițiile nu se opresc aici.

Astăzi a ajuns la Spitalul Județean Bistrița Năsăud un ecograf ultraperformant. Valoarea acestuia este de 30.000 de euro și va ajuta miile de pacienți care depind de acest tip de ecografii.

Investim în sănătate, investim pentru oameni! Sistemul de sănătate este o prioritate pentru mine, astfel o nouă investiție a Consiliului Județean ajunge în secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Este vorba de primul ecograf ultra performant pentru ecografii cardiace care intră în dotarea secției de Cardiologie, în valoare de 30.000 euro. Anual, în Spitalul Județean de Urgență Bistrița ajung peste 2000 de bolnavi care beneficiază de serviciile secției de Cardiologie. Mă bucur că alături de managerul Gabriel Lazany, echipa managerială și personalul medical investim pentru ca oamenii din județ să aibă o șansă în plus la viață”, a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...