-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Un ecograf ultraperformant a ajuns la Spital! Mii de pacienți au nevoie de el

Investițiile continuă în domeniul sănătății, la Bistrița. Astăzi a ajuns la Spitalul Județean un aparat de 30.000 de euro. Este vorba despre un ecograf ultraperformant. Mii de pacienți au nevoie anual de acest aparat.

Se modernizează UPU, s-a adus CT și RMN modern, aparatură de mii de euro, iar investițiile nu se opresc aici.

Astăzi a ajuns la Spitalul Județean Bistrița Năsăud un ecograf ultraperformant. Valoarea acestuia este de 30.000 de euro și va ajuta miile de pacienți care depind de acest tip de ecografii.

Investim în sănătate, investim pentru oameni! Sistemul de sănătate este o prioritate pentru mine, astfel o nouă investiție a Consiliului Județean ajunge în secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Este vorba de primul ecograf ultra performant pentru ecografii cardiace care intră în dotarea secției de Cardiologie, în valoare de 30.000 euro. Anual, în Spitalul Județean de Urgență Bistrița ajung peste 2000 de bolnavi care beneficiază de serviciile secției de Cardiologie. Mă bucur că alături de managerul Gabriel Lazany, echipa managerială și personalul medical investim pentru ca oamenii din județ să aibă o șansă în plus la viață”, a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...