12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Un fost premier al României s-a relaxat cu barca, pe Colibița, la scurt timp după ce s-a prăbușit un avion

Duminică, fostul premier al României Ludovic Orban s-a relaxat cu barca tocmai la Colibița. Cu puțin timp înainte, în lac s-a prăbușit un avion ușor.

Fostul premier al României, Ludovic Orban și-a petrecut weekend-ul în Bistrița-Năsăud, mai exact la Colibița. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii făcute în timp ce se plimba cu o barcă pe lac, vizita împrejurimile cu un rucsac în spate sau admira lacul de pe baraj.

„Lacul Colibița și împrejurimile. Locuri de neuitat”, a precizat fostul premier și președinte al PNL.

Fotografiile au fost postate pe rețeaua de socializare duminica. Cu puțin timp înainte de această postare, un avion ușor care survola zona s-a prăbușit în lac, iar pilotul a decedat.

Foto: Ludovic Orban Facebook

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....