-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Un fost premier al României s-a relaxat cu barca, pe Colibița, la scurt timp după ce s-a prăbușit un avion

Duminică, fostul premier al României Ludovic Orban s-a relaxat cu barca tocmai la Colibița. Cu puțin timp înainte, în lac s-a prăbușit un avion ușor.

Fostul premier al României, Ludovic Orban și-a petrecut weekend-ul în Bistrița-Năsăud, mai exact la Colibița. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii făcute în timp ce se plimba cu o barcă pe lac, vizita împrejurimile cu un rucsac în spate sau admira lacul de pe baraj.

„Lacul Colibița și împrejurimile. Locuri de neuitat”, a precizat fostul premier și președinte al PNL.

Fotografiile au fost postate pe rețeaua de socializare duminica. Cu puțin timp înainte de această postare, un avion ușor care survola zona s-a prăbușit în lac, iar pilotul a decedat.

Foto: Ludovic Orban Facebook

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...