4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Un incendiu puternic a făcut scrum o casă din Bistrița-Bârgăului. Flăcările s-au extins și la acoperișul unei alte case

Un puternic incendiu a cuprins în această după-masă o casă din Bistrița-Bârgăului. Flăcările s-au extins la acoperișul unei alte case. Din fericire nimeni nu a fost rănit, din flăcări fiind salvat inclusiv un cal.

Incendiul a izbucnit în această după-masă în zona Blidireasa, din comuna Bistrița-Bârgăului. Au ars o casă cu anexe, grajd și șură, cauza probabilă fiind efectul termic al unei sobe fără acumulare de căldură.

„Incendiul a fost observant de vecini, în stadiul de ardere generalizată, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați. Incendiul se extinsese la acoperișul casei învecinate, pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați. Pompierii militari bargauani și bistrițeni au acționat pentru limitarea extinderii incendiului la cea de-a doua casa și protejarea zonei locuibile”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în incendiu. Pompierii au reușit să salveze inclusiv un cal din grajdul cuprins de flăcări.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!