22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Un medic de la Spitalul Județean s-a ales cu sancțiune pentru că a întârziat la o consultație

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany, medicii care nu își fac treaba sau chiar întârzie la program sunt sancționați. Este și cazul unui medic care avea programată o consultație în policlinică, la care a întârziat…

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Gabriel Lazany dă de înțeles că nu ezită să pedepsească personalul medical care nu își respectă atribuțiile sau chiar întârzie la program.

Recent, un medic a fost sancționat pentru că a întârziat la program. Mai exact acesta a întârziat la o consultație programată în ambulatoriul de specialitate. Cel care l-a sesizat pe managerul Lazany a fost tocmai pacientul.

„Am aplicat sancțiune unui medic pentru că a întârziat la program. Avea activitate în Policlinică, activitatea începea la ora 08:00 și a am verificat, pentru că acum totul e electronic și pot să văd la cât a intrat primul pacient. Am avut o sesizare de la un pacient că medicul nu este la program, am făcut verificările de rigoare și am dat sancțiune”, a explicat Gabriel Lazany.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...