-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Un nou medic chirurg se alătură Clinicii Sanovil

Secția de Chirurgie Generală a Clinicii Sanovil are în componență, începând din această lună, un nou medic chirurg. Dr. Radu Urs este medic specialist Chirurgie Generală, cu pregătire în centre chirurgicale de referință din Cluj Napoca – Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr Octavian Fodor” și Institutul Oncologic „Ion Chiricuță”.

Un medic pasionat, care a avut ocazia să lucreze alături de câțiva din chirurgii de referință din România, s-a hotărât să vină în Bistrița, la Clinica Sanovil.

Clinica Sanovil este spitalul unde se realizează intervenții chirurgicale la nivel înalt, atât pe partea de ginecologie, cât și pe partea de chirurgie generală. Faptul că dispune de aparatură de ultimă generație care permite efectuarea de intervenții minim invazive, laparoscopice, este un mare plus.

Totodată, este un loc în care se realizează operații unice în județul Bistrița-Năsăud, precum cele pentru cancerul de col uterin sau pentru cancerul de sân. Clinica Sanovil este recunoscută la nivel național ca având o experiență foarte mare în histerectomia laparoscopică. Astfel, consider că este un loc propice, atât ca dotare tehnică, cât și ca personal medical, pentru orice chirurg care dorește să realizeze intervenții chirurgicale la standarde înalte”, a precizat dr. Radu Urs.

Medicul chirurg care operează și consultă la Sanovil se află și în contract cu Casa de Asigurări. Astfel că pacienții pot beneficia de consultații gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: