9.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Un nou medic chirurg se alătură Clinicii Sanovil

Secția de Chirurgie Generală a Clinicii Sanovil are în componență, începând din această lună, un nou medic chirurg. Dr. Radu Urs este medic specialist Chirurgie Generală, cu pregătire în centre chirurgicale de referință din Cluj Napoca – Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr Octavian Fodor” și Institutul Oncologic „Ion Chiricuță”.

Un medic pasionat, care a avut ocazia să lucreze alături de câțiva din chirurgii de referință din România, s-a hotărât să vină în Bistrița, la Clinica Sanovil.

Clinica Sanovil este spitalul unde se realizează intervenții chirurgicale la nivel înalt, atât pe partea de ginecologie, cât și pe partea de chirurgie generală. Faptul că dispune de aparatură de ultimă generație care permite efectuarea de intervenții minim invazive, laparoscopice, este un mare plus.

Totodată, este un loc în care se realizează operații unice în județul Bistrița-Năsăud, precum cele pentru cancerul de col uterin sau pentru cancerul de sân. Clinica Sanovil este recunoscută la nivel național ca având o experiență foarte mare în histerectomia laparoscopică. Astfel, consider că este un loc propice, atât ca dotare tehnică, cât și ca personal medical, pentru orice chirurg care dorește să realizeze intervenții chirurgicale la standarde înalte”, a precizat dr. Radu Urs.

Medicul chirurg care operează și consultă la Sanovil se află și în contract cu Casa de Asigurări. Astfel că pacienții pot beneficia de consultații gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...