20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO: Taxa de gunoi RĂMÂNE 11,5 lei și-n luna martie!

S-a promis subvenționarea taxei de gunoi. S-au găsit bani pentru acest lucru, iar vicele a promis că din luna martie se va plăti taxa subvenționată. „Doar din luna aprilie se va subvenționa taxa. Deci în lunile ianuarie, februarie și martie, taxa rămâne tot de 11,5 lei”, a explicat Cristian Niculae.

„Scârț – scarți, până marți!” – cam asta ar caracteriza cel mai bine toată povestea subvenționării taxei de salubritate.

Bistrițenii s-au revoltat la începutul anului, atunci când au aflat că taxa de salubritate este de 11,5 lei pe lună / persoană. Vicele Cristian Niculae a și ieșit la rampă cu explicații și promisiuni că va găsi bani pentru subvenționare.

VIDEO: Vicele Niculae iese la rampă! Are o explicație vizavi de scumpirea gunoiului și o propunere: schimbăm buzunarul!

În ședința de Consiliu Local, după mult scandal și vorbăraie, s-au găsit banii de subvenționare.

„Vom subvenționa doar începând cu luna martie. Deci pe lunile martie – decembrie, taxa de salubritate va fi de 6,6 lei. Pentru lunile ianuarie și februarie rămâne de 11,5 lei, nemaiputând subvenționa”, a declarat în cadrul ședinței Cristian Niculae.

FOTO/VIDEO: Au găsit bani pentru subvenția la gunoi! Îi iau de la transportul public

Totuși, lucrurile nu stau chiar așa. Cei care doresc să-și plătească taxele până la finalul lunii martie, ca să evite penalizările, vor plăti tot 11,5 lei.

Subvenționarea „se activează” DOAR din luna aprilie.

„De la 1 aprilie vom avea taxa subvenționată. A trebuit să supun la dezbatere publică subvenționarea. Și numai în ședința de Consiliu Local din 27 martie vom aproba subvenționarea. Așa că în lunile ianuarie, februarie și martie rămâne la fel, iar din aprilie intră valoarea subvenționată, de 6,6 lei pe lună”, a declarat Cristian Niculae în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, cei ce plătesc valoarea de 11,5 lei la gunoi, din dorința de a fi cetățeni cinstiți, vor scoate bani frumoși din buzunar. Și vor fi nevoiți să creadă că, la următoarea plată pe care o vor face, li se va scădea suma plătită în plus.

[arve url=”https://youtu.be/2aVhfBzrais” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...