23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Un nou service auto în Bistrița! NOI locuri de muncă!

PPP Auto este noul service multimarcă ce se va deschide în curând în Bistrița și va targeta un segment de piață care are nevoie de atenție – mai ales având în vedere starea drumurilor de la noi și numărul în creștere al mașinilor.

Scopul este să oferim calitate alături de responsabilitate, transparență și sinceritate. De aici pornim în relația cu clienții, deci căutăm persoane pentru a forma o echipă puternică și competitivă.

PPP Auto caută spre angajare:

Asistent manager

Cerințe:  cunoștințe de contabilitate primară, persoană ordonată și organizată, cunoștințe operare PC, Word, abilități de comunicare și muncă în echipă.

Atribuții:  facturare, întocmire situații de vânzări, ofertare clienți business, gestiune a bazei de date de clienți

Electrician auto

Cerințe: specializare sau experiență în domeniul electric auto

Atribuții: asigurarea serviciilor diagnoză și reparații pe partea de electrică auto

Se oferă pachet salarial atractiv, format din salariu fix, bonuri și alte beneficii.

Dacă sunteți interesați, trimiteți un CV pe adresa de mail [email protected]. Pentru mai multe informații sau programări la interviu, sunați la nr. de telefon 0742-418.025, Mircea Oprea.

Vizitați-ne pe pagina de Facebook  – pentru a urmări desfășurarea evenimentelor!

www.facebook.com/pppautobn

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.