25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Un robot va curăța fundul bazinelor, la Ștrandul Codrișor. Acesta ar putea fi deschis în fiecare zi a săptămânii

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a precizat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că în acest moment se derulează o procedură prin care se va achiziționa un robot care va curăța fundul bazinelor de la Ștrandul Codrișor. Acesta ar putea fi deschis în fiecare zi a săptămânii:

În ultima perioadă, mai mulți bistrițeni s-au plâns de faptul că Ștrandul Codrișor este închis lunea pentru igienizare.

Primarul Ioan Turc a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că va fi achiziționat un robot care va curăța fundul bazinelor de înot.

În această perioadă e pe rol o procedură prin care se va achiziționa un robot care va curăța fundul bazinului. Haideți să vedem. Poate că acest element de noutate va ajuta în sensul celor sesizate, adică să nu mai fie închis ștrandul lunea. Dar curățenie trebuie făcută. Pe de altă parte, mergem la mare și vedem că plaja e deschisă 7 zile din 7, deci pot fi găsite soluții și le voi discuta. M-am autosesizat și eu cu privire la acest lucru”, a spus Ioan Turc.

Legat de cei care nu respectă regulile de igienă la ștrand sau intră îmbrăcați în apă, primarul a precizat că „prin serviciul nostru de voluntari, prin Poliția Locală va trebui să asigurăm o prezență mai mare la ștrand, pentru ca oamenii să se bucure de apă și de soare în liniște”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.