15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Liderul PSD Daniel Suciu: „A fost închisă la Biroul Electoral Central povestea alegerilor și transmis către Monitorul Oficial rezultatul”

Potrivit deputatului și liderului PSD Daniel Suciu, chiar ieri a fost închisă la Biroul Electoral Central povestea alegerilor locale din 9 iunie, iar rezultatul alegerilor, potrivit cărora, din toamnă, noul primar al Bistriței este Gabriel Lazany, a fost transmis spre publicare în Monitorul Oficial.

Într-o conferință de presă, deputatul și liderul PSD Daniel Suciu a precizat că ieri a fost închisă povestea alegerilor locale din 9 iunie, prelungită de mai multe contestații făcute de PNL atât la Biroul Electoral Județean, cât și la Biroul Electoral Central.

Potrivit acestuia, urmează ca rezultatul oficial al alegerilor să fie publicat în Monitorul Oficial:

„Chiar ieri a fost la Biroul Electoral Central închisă povestea alegerilor din 9 iunie și transmis către Monitorul Oficial rezultatul acestor alegeri. Vreau să mai spun o singură frază pentru cei care nu au simțul realității și nici astăzi nu înțeleg că au pierdut alegerile: Partidul Social-Democrat, în anul 2020, a plecat în opoziție având jumătate din scorul PNL”, a declarat Daniel Suciu, în conferința de astăzi.

Acesta a mai criticat atitudinea actualului edil al orașului, Ioan Turc care nu doar că nu l-a felicitat pe Gabriel Lazany pentru rezultatul obținut, ci nu ar fi vrut să stea la masă cu noul primar pentru a discuta pe marginea situației din Primăria Bistrița.

Mai multe despre contestațiile depuse de PNL puteți citi mai jos:

BEC dă dreptate Biroului Electoral Județean și respinge și ultima contestație a PNL, prin care se cere renumărarea voturilor

BEJ tranșează DEFINITIV și explică clar, punct cu punct, de ce a respins cererile PNL de renumărare a voturilor

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.